Hesabın var mı? Oturum aç
Gay sohbet ve sosyal ağ uygulaması

Gay arkadaşlık sohbet ve sosyal ağ uygulaması AngelsTurkiye Google Play mağazasında (AppleStore yakında)

Gay arkadaşlık ve ve sosyal ağ sitesi AngelsTurkiye, premium özellikleriyle tamamen senin için! Diğer gay arkadaşlık sitelerine alternatif olması amacıyla kurulan projemiz, iyi bir yazılım işçiliğinin ürünü olup, Türkiyedeki LGBT topluluğunun daha fazla etkileşimde bulunabileceği bir gay sosyal ağ projesidir. En kilit özellikleri bünyesinde barındıran AngelsTurkiye, güçlü arayüzüyle, daha düzenli bir kullanım ve hepsi bir arada olan bütünleşik alt yapısıyla, Türkiyedeki diğer bir çok arkadaşlık sitelerine kıyasla daha verimli bir iletişim sağlar. Google Play mağazalarından indirebileceğiniz uyglamalarımız ile iletişimde ve etkileşimde kalmak hiç olmadığı kadar kolay ve hızlı. Görüntülü ve sesli sohbet seçeneklerini de bir arada sunan projemizde, 3 boyutlu  interaktif odaları ve tanışmanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz! 

AngelsTurkiye gay sohbet ve arkadaşlık servisi projemiz 2017 mart ayında yayın hayatına başladı ve 2 yıl gibi kısa sürede 8000 üye üye sayısını geçti. Elbetteki hedefimiz çok daha büyük kitlelere ulaşmak ve kalabalık arttığında her şeyin çok daha eğlenceli olacağının farkındayız. Lakin arkadaşlık sitelerinin tümü için büyük kitlelere ulaşmak zaman, güven ve ekonomik güç gerektirir. Yinede bilmenizi isteriz ki, sosyal medyadaki bütün kanallarımız sayesinde 8000 üye sayısına yaklaşıyor ve bu sayı değiştikçe güncelliyoruz!

Neden üye olmalısınız?

Projemizdeki bütün üyeler, profili etkinleştirilmiş gerçek kişilerdir. Bu süreçte kesinlikle sahte, bot veya spam üyeliklere izin verilmemiş ve verilmeyecektir. Zira yüzde yüz adil bir platfrom oluşturma çabası içindeyiz. Sosyal medya kanallarımız sayesinde sitemize üye olan kişiler senin için yep yeni kişilerden oluşuyor. Projemize katılan tüm üyelerimize teşekkür eder görünürlük çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek isteriz. Daha fazla kalabalığın burada olması için bütçe planlamalarımız sürmekte! 

Daha ciddi dostluklar daha adil bir platfrom! 

Arkadaşlık sitelerinde insanların genel arayışlarının ne olduğu veya ne olacağı konusunda veya özelde nasıl bir ikili ilişki kuracakları konusuna müdahele etmek imkansızdır. Ayrıca, gay arkadaşlık uygulamalarının büyük bir çoğunluğunda, yönelimini özgürce ifade edebilenlerin yanı sıra, kendini gizlemek zorunda kalan kişiler de söz konusu olacaktır. Bu bağlamda ciddi ilişki arayışında olan kişileri yüzde yüz ayrıştırabilmemiz de söz konusu olamaz. Ama elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı bilmenizi isteriz.

Söz konusu insan ise sonuçları 'tam' hesaplamak ne kadar doğru olabilir ki? Bu bilinçle birlikte biz, yine de ince eleyip sık dokumaya özen gösteriyor ve basit önlemler almaya çalışıyoruz. Ciddi düşünenler işe ciddiyetle başlar diye düşünüyoruz. Bü yüzden mail adresine gönderilen aktivasyon linkiyle profilini etkinleştirmeyenler, AngelsTurkiye gay sohbet ve arkadaşlık platfromundan faydalanamaz ve bu üyelikler zamanla silinir. Mail aktivasyon ve avantajları için Profil tüyoları sayfasına bakınız. Profilinizde kendinizi ifade ettiğiniz yazılı içeriğinize boş profiller erişemez. Tüm üyelerimizin bu alanı doldurması zorunludur. Sistem ayrıca profil resmi olmayan üyelerin diğer üyelerin resimlerini görmesine de müsade etmez. Ancak bu filtre şu an için kapalıdır. Taleplerinizi bu doğrultuda değerlendirilir.

Farklı yüzler

Diğer eşcinsel arkadaşlık ve sohbet uygulamarına üye olmayan farklı bir eşcinsel kitleye ulaşan bloglarımız sayesinde, burada yep yeni veya daha önce hiç görmediğin yüzlerle karşılaşman olası! AngelsTurkiye sosyal medyanın diğer bambaşka ortamlarındaki, özel ilişki arayanlara, aşk için burada bir not bırakmalarını iletti. Buna en ilginç kitlelerden birini barındıran Reddit sosyal ağ platformuda dahil. Ancak yine de, diğer arkadaşlık sitelerinde görmediğiniz yeni yüzlerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız konusunda yüzde yüz emin olamayız. Keza buna engel de olamayız! Sosyal medyadaki takipçi kitlemizi göz önünde bulundurunca, bizi takip eden veya blog sitelerimizi ziyaret eden gay erkeklerin, (ve diğer yönelimlerin) önemli bir çoğunluğunun ciddi bir ilişki arayışında olduklarını düşünüyoruz.

Sanılanın aksine arkadaşlık sitelerinde aranılan şeyin tek gecelik ilişkilerden ziyade uzun süreli veya ömürlük ilişkiler olduğu bilimsel bir kanı. Bilimsel verilerle toplumsal verilerin bir biriyle tutuşması ise apayrı paramatreler bütünüdür. Söz konusu ciddi ilişkiler yaşamaksa, bunun, senin gibi düşünenlerin çok olduğu bir platfromda daha olumlu sonuçlanacağı düşüncesindeyiz. İkili ilişkilerinizde veya özelinizde ne yaşarsınız bunu bilemez ve hiç bir şeyin garantisini veremeyiz. Ancak basit önlemler ile sitedeki iletişimin ciddiyetini ve sürekliliğini sağlamaya çalışabiliriz. Tabiki gizlilik hakkınızı korumak için en ince ayrıntılar düşünüldü. 

Tamamen gizli kal

Fotoğrafların tamemen sana özel. Dilersen kendini ve kişisel profilini diğer herkesten gizleyebilir ve sadece izin verdiklerinin görmesini sağlayabilirsin. Paylaşımlarını tamamen gizli tutmak sana kalmış! +18 görsellerin umuma açık bir şekilde paylaşılmasına kesinlikle izin verilmez.

Ücretsiz bildirimler

AngelsTurkiye mail bildirimleri, kapatmadığınız sürece çevrim içi olmadığınız zamanlarda, arka planda çalışır ve sizinle ilgilenen, mesaj atan veya profilinizle etkileşime geçen birileri olduğunda hemen size bildirim gönderir. Bildirimler tamamen ücretsizdir! (şu aşamada en önemli e-posta bildirimleri etkin) Çevrim içi olduğunuzda Google Firebase altyapısıyla entegre uygulamalarımız, inanılmaz hızlı bildirimler ile hiç bir sohbeti kaçırmayacağınızdan emin olmak için güçlendirilmiştir.

Bloglarımız ve sosyal medya hesaplarımız

Bloglarımızda gerçekten dişe dokunur şeyler okumak isterseniz, belki bir çok yazımızda duygularınıza tercüman olduğumuzu hissedeceğiniz onlarca konu başlıkları bulabilirsiniz. Bloglarımız özellikle eşcinsel erkeklerin ve LGBT camiasının ilgisini çekecek türden çarpıcı başlık ve konularla dolu. Uzun uzun, dolu dolu yazılarla bir çok ayrıntıya değindiğimiz blog sitemiz baştan sona merakla ve ilgiyle okuyacağınız, özgün, otantik ve açık bir dille yazılmış, yer yer iğneleyici tamamen kendine özgü bol ve ilginç içeriklerle dolu. https://stories.angelsturkiye.com/

Tamamen kendine özgü yapısıyla projemizi ve sosyal medya bileşenlerimizi seveceğinizi umuyoruz. Tek bir blog asla yetmez dedik ve bir çok platfromda bizi ve sizi temsil etmek ve kaliteli bir topluluğu bir araya getirmek niyetiyle onlarca paylaşımlarımızın olduğu diğer sosyal platfromlarını da oluşturduk. Bizi takip eden binlerce kullanıcıya katılabilirsin. AngelsTurkiye gay arkadaşlık uygulaması ve sitesi, varlığını ve görünürlüğünü sağlamak için yola çıktığından bu yana 3 yıl geçti ve kullanıcı sayımız sürekli artmaya devam ediyor. Şu an 10 bin üye sayısına doğru yükselişteyiz. Bizimle olduğun için çok teşekkürler. Blogumuzdan sosyal medya hesaplarımıza göz atabilirsin

Twitter: https://twitter.com/GaysohbetTurk

Facebook: https://www.facebook.com/gaysohbetturk

Gay Arkadaşlık ve Sohbet Sitesi AngelsTurkiye'de Mutluluğu Bulman Dileğiyle

Türkiye'de eşcinsel erkekler ve diğer LGBT bireylerin kendilerini daha özgür ve daha renkli bir ortamda ifade etmelerine olanak sağlayan gay sohbet sitesi Angelsturkiye, özellikle tasarımı ile son derece güçlü bir alternatif olmak üzere yapıldı. Bir çok sosyal medya ortamında sürekli özel içerikler paylaşan hesaplarımızdan gelen kullanıcılarımızın katılımı ile bir araya getirmeye çalıştığımız kaliteli kalabalığın artması ve size daha eğlenceli bir ortam sunmamız için bize katılabilirsin. 'O' özel kişiyi bulman ümidiyle.

AngelsTurkiye yüzde yüz hedef odaklı bir LGBT topluluğu oluşturmayı hedefliyor

AngelsTurkiye gay sohbet ve arkadaşlık sitesinde, alaksız, yanıltıcı veya manipüle edici profillere veya diğer bazı alakasız sanal ortamlarda olduğu gibi söz konusu kitlenin dışında bir oluşuma izin verilmeyecektir. Burası sadece eşcinsel sohbet ve paylaşım platfromudur ve kitle sadece LGBT ve veya LGBT curious bireylerden ibarettir. Sosyal medya paylaşımlarımızda da belirttiğimiz amacımız, Türkiyede, LGBT topluluğunun, kendini özgürce ifade edebileceği ve ciddi ilişkiler beklentisinde olanların uğrak noktası olabilecek alternatif bir gay sohbet ve arkadaşlık ortamı oluşturmaktır.

*Kullanıcı sayısından bağımsız bir şekilde, aktivitenin artmasından kaynaklı kısa süreli erişim problemleri veya görüntülü aramanın başarısız sonuçlanması gibi sorunları yaşamanız söz konusu olabilir. Bu durum çoğunlukla tarayıcı kaynaklı olabilmekle birlikte, bazen yoğun aktivite kaynaklı ve dolayısıyla sunucu kaynaklı olabilir. Bu sürecin en zor tarafı ise sunucu taraflı olan sorunları giderebilmektir. Yazılımımız olası her türlü sistemsel hatalardan arındırılmış yüksek mühendislik ile bu alanda son derece uzman yazılımcılar tarafından kodlanmıştır. Keza bu bilgiler yazılım firmamız tarafından bize sunulmaktadır. Mesajlaşma veya diğer özellikleri hiç bir sorun olmadan kullanabilirsiniz, keza tüm özelliklerin sorunsuz çalışıp çalışmadığını sıklıkla kontrol ediyoruz. Herhangi bir sorun ile karşılarşırsanız bunu bize iletmekten lütfen çekinmeyiniz. Gökkuşağının renkleriyle, Ay Yıldızlı heyecan verici yeni logomuzla birlikte çevrim içi olmaya devam edeceğiz.